Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Luftvärmepumpar

Länge kom hälften av alla luftvärmepumpar som såldes i Sverige kommer från Panasonic. På senare år har det kommit fler märken och fabrikat på den svenska marknaden, men Panasonics luftvärmepumpar ligger fortfarande i topp och just därför har vi på Värmepumpgrossisten valt att fokusera på Panasonic. Panasonic jobbar ständigt på att förnya och förbättra sina produkter. Allt för att din energibesparing, som kund, ska bli så hög som möjligt. Bra för såväl plånbok som miljö.

Panasonic luftvärmepumpar

Panasonic har huvudsakligen fyra modeller som är framtagna för olika typer av uppvärmning, NE9/12, HE9/12, CE9/12 och VE9/12. Hösten 2016 lanserar Panasonic dessutom nya luftvärmepumparna NZ9/12, HZ9/12, CZ9/12 och VZ9/12 med R32-gas. Sen finns det även varianter av CE9.

 

   

  

 

Läs mer om de olika funktionerna på Panasonics värmepumpar, funktioner som bidrar till deras popularitet.

Besparing med Panasonic luftvärmepump

Panasonics luftvärmepumpar är bland de effektivaste på marknaden. Detta syns på deras höga COP, SCOP och energimärkning. Med en ny luft-luftvärmepump från Panasonic kan du spara upp till 70 % av energin som går till att värma upp huset.

Illustration av besparingspotential hos en ny Panasonic luftvärmepump.

Vilken Panasonic luft-luftvärmepump passar mig?

Panasonic NE9 / NE12 (QE9 / QE12): passar till villan eller fritidshuset. Den har 8-graders funktion som gör att den passar till utrymmen som behöver underhållsvärme.

Panasonic NZ9 / NZ12 (QZ9 / QZ12): är nya versioner 2016 av NE och QE, för dig som vill ha samma fördelar men med R32-gas.

Panasonic HE9 / HE12 (AE9 / AE12): passar till den större villan och fritidshuset. Inomhusdelen är stilfull för att kunna passa in i även i vardagsrummet.

Panasonic HZ9 / HZ12: är Panasonics nyhet 2015. Utrustad med uppdaterade funktioner som Nanoe-G, Econavi och ett miljövänligare köldmedium - R32 - gör den sig mycket bra i de flesta hem.

Panasonic CE9 / CE12: passar till den mindre villan eller bostaden.

Panasonic CZ9 / CZ12: erbjuds från 2016. Ny version av ovanstående fast med R32-gas.

Panasonic VE9 / VE12: är Panasonics kraftigaste luftvärmepump. Den passar dig som behöver värme till stora utrymmen.

Panasonic VZ9 / VZ12: är Panasonics kraftigaste luftvärmepump med R32-gas. Nyhet 2016!

 

Luftvärmepump - Värmepumpgrossisten

Styra Panasonic luftvärmepump på distans?

Är man ägare till ett fritidshus eller en villa där man på distans vill kunna höja eller sänka temperaturen inomhus är sms-styrning perfekt. Läs mer om hur du kontrollerar värmepumpen i ditt hus på distans med hjälp av SMS-styrning.

Installation av luftvärmepump

En installation av Panasonic luftvärmepump ska enligt lag utföras av en certifierad kyltekniker. En kyltekniker har en speciell utbildning, som krävs för att handskas köldmedium och har den kompetens som krävs för att skapa den köldmediekrets som går mellan luftvärmepumpens utedel och innedel. Genom att anlita en kyltekniker får du ut bästa möjliga effekt från din Panasonic luftvärmepump.

Läs mer om installation av Panasonic luftvärmepump

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)