Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Panasonic NE9 / NE12 PKE

Panasonic tar ett stort steg mot en ny generation av värmepumpar med Etherea-serien. NE-modellerna har gjorts om på ett innovativt och trendigt sätt, så att de naturligt smälter in i även de mest designmedvetna hem. Förutom dess attraktiva och innovativa exteriör, är det en modell, som även passar dem som kräver hög prestanda.

Innedelen på Panasonic NEPanasonic PKE

Panasonics NE9PKE och NE12PKE har ett mycket bra SCOP-värde, vilket innebär att du kan spara ännu mer pengar. Panasonic har finslipat sin redan imponerande teknik, för att du ska få en ännu bättre luftvärmepump.

Panasonic NE-modeller ger bättre inomhusluft

NE-modellerna är utrustade med Panasonics mest kraftfulla luftfilter. Panasonics effektiva Nanoe-G filter använder sig av den senaste nanotekniken. Resultatet är ett inomhusklimat nästan helt fritt från allergener, bakterier och mikro-damm. Fläkten har även uppgraderats och kan nu leverera hela 10 % mer kraftfull ventilation, som ger en snabbare och effektivare uppvärmning av ditt hem.

Underhållsvärme med Panasonic NE-serie

Panasonic NE9PKE och NE12PKE är liksom föregångarna NE9NKE och NE12NKE perfekta för sommarstugan, fritidshuset, garaget eller källaren, där du inte alltid vill ha full värme. Med underhållsfunktionen kan man sänka temperaturen till 8/10 grader och på det viset spara mycket på elkostnaden.

Fördelar med Panasonic NE-modeller

Panasonic värmepumpar ger stabil termisk komfort, även när utetemperaturen är under fryspunkten. Extremt hög tillförlitlighet och hållbarhet som ger dig problemfri uppvärmningen genom tuffa nordiska vintrar

Panasonic QE

Panasonics NE-serie är mer eller mindre identisk med QE-serien. Den stora skillnaden är att olika återförsäljare, säljer olika modeller.

Vill du köpa värmepump från Panasonics NE-serie?

För köp av Panasonics värmepumpar rekommenderar vi att privatpersoner vänder sig till Polarpumpen AB, www.polarpumpen.se tel 0770-777 600.

Nu i en ny version

Panasonic NE finns nu i en ny version - Panasonic NZ, som bland annat har det nya miljövänliga köldmediet R32.

- Läs mer om Panasonic NZ

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)