Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Panasonic Aquarea Monoblock

Panasonic Aquarea Monoblock är en perfekt luft-vattenvärmepump för dig som bara behöver lite extra värme till ett befintligt system. Den är visserligen enkel, men samtidigt mycket kraftfull, så du kan få en stor besparing.

Panasonic Aquarea Monoblock

Köpa Panasonic Aquarea Monoblock

Om du som privatperson vill köpa en Panasonic Aquarea Monoblock, föreslår vi på Värmepumpgrossisten att du vänder dig till Polarpumpen.

Panasonic Aquarea Monoblock 9 kW en högeffektiv luft-vattenvärmepump, som ger en stor besparing.

- Köp Panasonic Aquarea Monoblock 9kW

Panasonic Aquarea Monoblock 12 kW en lite kraftigare luft-vattenvärmepump från Panasonic Aquarea, som passar i ett lite större hus.

- Köp Panasonic Aquarea Monoblock 12kW

Spara pengar med en enkel luft-vattenvärmepump

Med Panasonic Aquarea Monoblock får du en värmepump som endast består av en utedel. På insidan av huset kan luft-vattenvärmepump kopplas till ett passande befintligt system, som behöver lite mer värme. Serien har tagits fram med marknadens allt högre krav på energieffektivitet i fokus. Aquarea Monoblock är helt enkelt ett utmärkt alternativ för dig som vill spara mycket pengar och minska din miljöpåverkan.

Med värmedrift ända ner till -20°C passar Aquarea Monoblock i stora delar av Sverige vintertid. Med en inverterkompressor anpassas driften efter de aktuella förutsättningarna och besparingen blir större. 

Värme till vad du vill

Panasonic Aquarea Monoblock producerar varmvatten. Varmvattnet kan du sedan använda till det du behöver - uppvärmning av ditt hur och/eller ditt tappvatten.

Smidig styrenhet

Panasonic Aquarea Monoblock styrs av en liten smidig styrenhet, som placeras inomhus. Denna styrenhet kopplas till Monoblock-enheten utomhus via en sladd och på så vis kan du enkelt hålla koll på uppvärmningen, utan att behöva gå ut till luft-vattenvärmepumpen som står utomhus.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)