Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Luftvatten Värmepumpar - Panasonic Aquarea

Panasonics luftvatten värmepumpar går under namnet Aquarea. Panasonic Aquarea är en av de mest innovativa produkterna på marknaden, och bygger på en väldigt effektiv värmepumpsteknik. Det finns många fördelar att hämta med tekniken. Du kan spara upp till 80 % i värmekostnader jämfört med ett elsystem. Det blir många slantar i plånboken och du värnar dessutom om miljön. En sak kan man alltid vara säker på, när Panasonic lanserar sina produkter är de väl utprovade, och de har alltid mycket bra prestanda och kapacitet.

Aquarea All-in-One T-cap  Aquarea T-cap Split  Aquarea Monoblock

Köpa Panasonics Aquarea luftvattenvärmepump

För köp av Panasonics värmepumpar rekommenderar vi på Värmepumpgrossisten att du vänder dig till Polarpumpen AB, www.polarpumpen.se tel 0770-777 600. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär längst ned på sidan, så blir du kontaktad av en värmepumpsexpert.

Mycket värme men låg elförbrukning

Systemet använder sig av elektricitet, för att driva pumpen, men för varje kW el-energi som förbrukas i systemet, får du flera gånger så mycket värmeenergi tillbaka. Om du vill minska din elförbrukning ännu mer, så är det också fullt möjligt att ansluta solpaneler till Aquarea-systemet.

Illustration över besparingspotentialen hos en Panasonic Aquarea luftvatten värmepump. 

Uppvärmning av hus och tappvatten

Aquarea-systemet värmer upp både ditt hus och tappvattnet. Systemet är såpass högeffektivt, att det ger en maximal effekt året runt, även under extrema väderförhållanden. Du kan därför förlita dig på Aquarea som enda uppvärmningslösning.

Vad består systemet av?

Panasonics luftvatten-system består av en inomhus- och en utomhusdel. Inomhusdelen kan antingen vara liten och diskret men då behövs även en varmvattentank. Det smidigaste brukar vara att installera allt på en gång. Innedelen kan också vara större men kompakt med inbyggd varmvattentank. Kontrollpanelen är lättanvänd på alla Panasonics Aquarea. Utomhusdelen är kompakt och finns i olika storlekar. Luftvatten-värmepumpen kan användas ned till temperaturer på hela -20 °C. Panasonics behållare värmer upp vatten med en mycket hög effektivitet. 

Fördelar med Aquarea

Olika modeller

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonics senaste luftvatten-värmepump har en inbyggd varmvattentank och marknadens bästa testresultat. Visst ska du ha den bästa uppvärmningen i ditt hem? 

- Läs mer om serien Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea T-cap Split har en separat hydrobox. Liten och smidig och lätt att få plats, när du kan välja varmvattentank i lämplig storlek.

- Läs mer om serien Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock - utan innedel

Utöver de traditionella luftvatten-värmepumparna från Panasonic finns även Panasonic Aquarea Monoblock. Det billigaste alternativet, som är perfekt för dig som vill ha extra värme till ett befintligt system.

- Läs mer om serien Aquarea Monoblock

Installation av Aquarea

Panasonics Aquarea luftvattensystem går snabbt att installera och har väldigt låga installationskostnader, om man jämför med till exempel bergvärme. Installationsutrymmet, som behövs för Split-inomhusdelen, är så litet som 0,35 kvadratmeter.  Läs mer om installation av Panasonic värmepump

Underhåll Panasonic luftvatten-värmepump

Underhållet är också minimalt och enkelt att genomföra. Enheten har en tryckmätare som ger dig en snabbdiagnos, ifall något skulle hända med värmepumpen. Frontpanelen kan enkelt öppnas vid underhåll.


Bli kontaktad


(Lämna tom)
För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)