Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Panasonic HZ9 / HZ12 RKE

Panasonic HZ9RKE är Pansonics senaste värmepumpsnyhet. Nyheten är en del av Panasonics Flagship-värmepumpar. De är en serie av värmepumpar som ger dig det lilla extra. De är kända för att vara energi-effektiva, de ger dig en hög besparing, anpassade för det nordiska klimatet och levererar värme vid mycket låga temperaturer.  

Nyhet hösten 2015 - Panasonic HZ

Panasonic HZ9 och Panasonic HZ12 är de senaste luft-luftvärmepumparna från Panasonic. Panasonic släpper nämligen varje höst en uppdaterad version av Flagship-modellerna och denna gång blev det HZ9/12RKE. De har jobbat på utvecklingen och har skapat luft-luftvärmepumpen med det högsta SCOP-värdet på marknaden just nu.

HZ-serien

HZ-serien, Panasonics senaste luft-luftvärmepumpar har många fördelar. Några som är gemensamma med hela Flagship-familjen och några som är unika för just HZ-serien.

Fördelar med HZ-serien

Med köldmedium R32

Panasonic HZ använder det miljövänliga köldmediet R32, till skillnad från nästan alla andra luft-luftvärmepumpar som använder R410a. Den stora skillnaden dem emellan är att R32 har ett mycket lägre GWP-värde. GWP står för Global Warming Potential och är ett värde för hur mycket köldmediet skulle påverka atmosfären jämfört med samma mängd koldioxid (om det läckte ut). EU har ställt krav på att luftvärmepumpar ska ha ett lägre sammanlagt GWP-värde och Panasonic är snabba med att ta fram en produkt som motsvarar de nya kraven. Panasonic HZ är dessutom mer effektiv än sina föregångare. 

Vill du köpa Panasonics flagship-värmepumpar?

Då rekommenderar vi Polarpumpen AB, www.polarpumpen.se , 0770-777 600.

Växla upp eller ned?

Är du intresserad av en mer avancerad eller en enklare modell?

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)