Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Panasonic Aquarea All-in-One T-Cap

Panasonics Aquarea All-in-One T-Cap är troligen marknadens bästa luftvatten-värmepump; det är i alla fall den som har fått det bästa testresultatet.

Panasonic, bäst i test

Vill du köpa en värmepump från Panasonics Aquarea-serie?

För köp av Panasonics värmepumpar rekommenderar vi att privatpersoner vänder sig till Polarpumpen AB, www.polarpumpen.se tel 0770-777 600.

Bäst-i-test ger störst besparing

Av alla modeller på marknaden har Aquarea All-in-One T-cap uppmätt det bästa resultat i test hos danska Teknologisk Instituts (motsvarande svenska SP). Testet utfördes 2015 och vid 10°C hade All-in-One T-cap ett SCOP-värde på hela 4,84. Det innebär att du får nästa fem gånger så mycket energi från luft-vattenvärmepumpen mot vad den förbrukar i el-energi. Här finns möjlighet att spara pengar!

All-in-One T-cap uppfyller Boverkets regler

För dig som vill bygga nytt är Panasonic Aquarea en spännande nyhet. Den uppfyller nämligen Boverkets regler och du kan därför välja att installera den även i ett nybygge eller passivhus.

Vad är nytt?

Förutom den höge effektiviteten, som gör att den vinner tester och uppfyller Boverkets krav, har nya Panasonic Aquarea även en del andra spännande nyheter.

Vad sägs om?

Smidigare installation

Även när det gäller installationen har Panasonic tänkt till. För att du ska få en så smidig (och billig) installation som möjligt har man anpassat luftvatten-värmepumpen ytterligare. Med fabriksmonterade rörledningar och el-anslutningar blir det lättare för installatören, vilket i slutändan gynnar dig som kund.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)