Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Panasonic

Panasonic tillhör världens mest kända varumärken och just därför har vi på Värmepumpsgrossisten valt att fokusera på Panasonic. Alla har väl någon produkt från Panasonic hemma?

Teknik för människor

Panasonic grundades redan 1918 och fokuserar på produkter som ska förverkliga mottot "ett bättre liv, en bättre värld". Panasonic sätter människan i fokus och tar fram produkter för att underlätta människors liv. Panasonic är främst kända för sin elektronik, men jobbar även inom många andra områden. 

Värmepumpar från Panasonic

Med mottot att skapa en bättre värld ligger miljötänkande nära till hands och värmepumpar är därför en självklar produkt för Panasonic. Och just därför har vi skapat Värmepumpgrossisten. Panasonic har lång erfarenhet av att tillverka olika luftvärmepumpar och deras värmepumpar tillhör utan tvekan de vanligaste i Sverige. Eftersom den här siten fokuserar på värmepumpar, är det också Panasonics värmepumpar vi ska fokusera på.

Luftvärmepumpar från Panasonic

Panasonics luftvärmepumpar är troligen de vanligaste i Sverige. Panasonic har helt enkelt haft enastående försäljningssiffror i Sverige, även om en del andra märken har börjat sticka upp hakan på senare år. Panasonic har ett mycket brett sortiment av Norden-anpassade luftvärmepumpar (och sådana som inte är Norden-anpassade). Det finns alltid en Panasonic som passar, oavsett om man vill ha en enkel och billig luft-luftvärmepump, en mer avancerad luft-luftvärmepump eller en mycket kraftig luft-luftvärmepump.

- Mer om Panasonics luftvärmepumpar

Luftvatten värmepumpar från Panasonic

Panasonics luftvatten värmepumpar går under namnet Aquarea. Även inom luftvatten värmepumpar är Panasonic mycket populära och har lång erfarenhet. Aquareasystemet innehåller många olika modeller och det finns en modell som passar alla. De vanligaste luftvatten värmepumparna från Panasonic är med hydrobox och separat tank, men även Monoblock-modellerna är populära på grund av sitt låga pris.

- Mer om Panasonics luftvatten värmepumpar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)