Guide till luftvärmepump

Har du frågor?


(Lämna tom)

För reklamation och support, vänligen kontakta inköpsställe.

Facebook

Luft-luftvärmepumpar

Panasonic NZ9

Panasonic QZ9

Panasonic NE9

Panasonic HZ9

Panasonic HE9

Panasonic CZ9

Panasonic CE9

Panasonic VZ9

Panasonic VE9

Luftvatten-värmepumpar

Panasonic Aquarea All-in-One T-cap

Panasonic Aquarea T-cap Split

Panasonic Aquarea Monoblock

Övrigt

Bilder på Panasonics värmepumpar

Andra tillverkare av luftvärmepumpar

 

Panasonic HE9 / HE12 PKE

Panasonics HE -modeller eller Panasonic Flagship, som serien också kallas, ger dig det lilla extra du behöver i en värmepump. Panasonic HE9 och HE12 är mycket energieffektiva luftvärmepumpar, som kan ge dig en mycket stor besparing. De är anpassade för ett nordiskt klimat och levererar värme även vid låga temperaturer.

Panasonic HE innedelenHE-serien kommer med underhållsvärme. Genom att ställa in värmepumpen på underhållsvärme får man en temperatur på omkring 8 till 10 grader i huset - perfekt för användning i fritidshus, där värmen inte alltid behöver ha 20 grader.

Panasonic PKE

Panasonic jobbar alltid hårt med teknikutvecklingen och HE9PKE och HE12PKE har mycket bra SCOP-värden - när de kom de allra högsta. SCOP-värdet visar hur stor besparing man kan göra under ett år och ett bättre SCOP-värde ger alltså dig mer pengar i plånboken.

Energieffektiva HE-serien

När det gäller energieffektivitet, är det få som kan jämföra sig med de krafter som bor i Panasonic HE9 och i HE12. Här används endast premium komponenter i alla aspekter. Med en värmeffektivitet (COP) på hela 5,57 är den svårslagen av konkurrenterna. Föregångaren Panasonic HE9NKE toppade resultaten i Energimyndighetens tester.

De första HE9/HE12 kom ut på marknaden för flera år sedan och därför har de testats ute i verkligheten under kalla vintrar. Kvaliteten är enastående och andelen fel är nere på promillenivå. Därför är det ett säkert val att välja en Panasonic HE9 eller HE12.

Många fördelar med Panasonic HE-modellerna

Panasonic AE

Panasonic HE-serien är nästan identisk med AE-serien. Det är endast några små skillnader, som olika kretskort. Hos vissa återförsäljare hittar du HE och hos andra AE.

Vill du köpa en Panasonic HE?

För köp av Panasonics värmepumpar rekommenderar vi att ni vänder er till Polarpumpen AB, www.polarpumpen.se tel 0770-777 600.

Nu i ny version

Nu finns Panasonic HE i en ny version - Panasonic HZ med det nya miljövänliga köldmediet R32.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)